Itt jár Ön:

A hitel az a kifejezés, amelynek hallatán igencsak megoszlanak a vélemények: van, aki teljes mértékben elzárkózik tőle, s van, aki a lehetséges támogatási formát, a megoldást látja benne. Egy biztos: igény mindig mutatkozik rá – kiváltképp mostanság.

Partnereinkhez és a jelenleg mutatkozó piaci igényekhez alkalmazkodva új szolgáltatással bővítjük termékpalettánkat: a jövőben hitellel kapcsolatos kérdésekkel, igényekkel kapcsolatban is állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.

Miért mi?

Segítünk megtalálni az önnek leginkább testhezálló hitelezési formát, forrást, amely valóban hozzásegítheti cégét a hatékonyabb működéshez, a gördülékenyebb hétköznapokhoz, a kitűzött célok mielőbbi megvalósításához.
Független közvetítőként lehetőségünk van a legjobb megoldást nyújtani cégének – számos pénzintézettel kapcsolatban állunk, így akár több ajánlatot is lehetőségünk van ön elé tárni, garantálva ezzel a szabad választást, az elfogulatlan ajánlattételt és ügyintézést.
Segítünk kiválasztani az ajánlatok közül a leginkább testhezállót, legyen szó új igénylésről, hitelkiváltásról, vagy akár körülményesebb hitelügyintézésről.
A távolság nem akadály: csak és kizárólag az elengedhetetlenül szükséges találkozásokra szorítkozunk, hogy ön zavartalanul, majdhogynem észrevétlenül élhesse tovább mindennapjait.

Kérdéseivel kérjük keresse Veszprémi Csillát a 06-20/280-6624 telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.