Itt jár Ön:

Miért érdemes pályázni?

Talán keveseknek kell elmondani, hogy a pályázatok beadásával olyan hazai és európai uniós forrásokat tudunk sikeresen lehívni vállalkozásuknak, amellyel cége könnyebben valósíthatja meg elképzeléseit, fejlesztéseit. Úton, útfélen láthatók azok a táblák, amelyeken projektek támogatását sorolják, legyen az iskola-, óvoda felújítás, út-, vasút-, közműépítés, humánerőforrás képzés, telephelyfejlesztés, stb. Azok a vállalkozások, amelyek belevágtak a pályázatokba helyzeti előnybe kerültek azokkal szemben, akik meg sem próbálták.

Válaszunk tehát a címben feltett kérdésre: azért pályázzunk, hogy részesei legyünk annak a hatalmas vállalkozó rétegnek, akik sikerüket olyan vissza nem térítendő forrásoknak is köszönhetik, amelyek a befolyt adókból kerülnek vissza a gazdaságba.

Miért van szükség pályázatíróra?

A hazai pályáztatási rendszer mára olyan specifikálttá vált, hogy a megfelelő forrás és pályázat megtalálása sem egyszerű.  Számos esetben az sem mindegy, hogy az adott pályázat milyen méretű vállalkozás számára került kiírásra. Mindez csak néhány dolog, ami miatt az erre specializálódott vállalkozások, így a mienk is hasznos segítőnek bizonyulhatnak ebben az összetett rendszerben már csak azért is, mert mindennapi munkánk a pályázatok részletes ismerete.

A másik indok amiért érdemes szakemberhez fordulni, hogy az egyes kiírások nem mindig egyértelmű mondatok mögé bújva  tartalmaznak olyan buktatókat, amitől mi megkíméljük partnereinket.

Mi, az MPPI Kft.-nél fontosnak tartjuk, hogy őszinték legyünk Partnereinkhez ezért minden egyes pályázathoz kapcsolódóan díjmentes előminősítést végzünk Partnereink számára, hogy mindenben maradéktalanul megfelel-e cégük a pályázati kiírásnak. Ezzel sok költségtől és felesleges energia befektetéstől védjük meg üzletfeleinket.

Összefoglalva, a tanácsadó és pályázatíró munkája az alábbiakban segít:

  • pályázat/forráskeresés, kutatás;
  • pályázati- és cégelemzés;
  • előminősítés;
  • buktatók kivédése;
  • a célok és a források összhangjának megteremtése;
  • költségkímélés.

Kérje, tanácsadóink ingyenes tájékoztatását, cégének pályázati előminősítését!

Személyes időpont egyeztetés:   Csörögi Andrea, 06-20-971-3544 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.