Itt jár Ön:

A MIND Pályázat és Projekt Menedzsment Iroda Kft. önkormányzati és non-profit ágazatának kiemelt feladata az önkormányzatok és a nonprofit szféra intézményei számára elérhető források partnereinkhez való juttatása és szabályszerű felhasználásuk támogatása. A mi nyelvünkön a ppp egyenlő Partner Pénz Párosítás.

Sokszor tapasztaljuk, hogy még a nagy forráshiányokkal küszködő önkormányzatok vagy civil szervezetek közül is számos kiváló ötletekkel, megvalósítható tervekkel rendelkezik, csak a fedezetet nem tudja előteremteni. Máskor a tervek kivitelezésének ütemezése jelent csak gondot, illetve a szakemberhiány vagy az adminisztrációs kapacitás hiánya teszi partvonalra a fejlesztéseket.
Cégünk célja, hogy biztos szaktanácsadói hátteret biztosítson Partnerei számára a pályázati szektor területén és kollégáink szaktudásával hozzájáruljon együttműködő Partnereink sikeréhez.

 

Kérje, tanácsadóink ingyenes tájékoztatását!

Személyes időpont egyeztetés:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.